Сигурен Сайт

Wildcard SSL Certificates

HP представи нова серия прецизно изработени бизнес мобилни компютри

Дата: 2011-04-21

 

 
HP обнови своите модели бизнес настолни компютри, предназначени както за големите, така и за малките и средни предприятия. Те предлагат иновативни технологии, чиято цел е да подобрят сигурността и продуктивността, съчетани със стилен индустриален дизайн.
Пакетът от инструменти за сигурност HP ProtectTools е вграден във всички нови компютри и помага на бизнес потребителите да подобрят сигурността, като защитят своята информация. В допълнение, HP ProtectTools позволява всички организации, без значение от техния размер, да управляват централно своите мобилни компютри, независимо от тяхната марка. Новата концепция за индустриален дизайн на компанията - FORGE, гарантира, че бизнес ноутбуците на HP имат издръжлив корпус с прецизно проектирани и надеждни характеристики, докато в същото време оказват по-малко вредно влияние върху околната среда.
 
Като допълнение към подобрените дизайн и сигурност, новите продукти предлагат и допълнителни характеристики и услуги:
 
— HP EliteBook 8460p и 8560p имат корпуси HP DuraCase, които са вдъхновени от авиоиндустрията и покриват военния стандарт на САЩ 8710G. Те са по-издръжливи и не се износват, а в същото време са все така професионални и атрактивни на външен вид с платинено сивия си цвят. HP EliteBook 8460p предлага батерията с най-дълъг живот в индустрията – до 32 часа.(1)
 
— HP ProBook 6360b, 6460b и 6560b предлагат гъвкава конфигурация що се отнася до избор на процесори, графична карта и батерия. Със своя 33.8 см дисплей, ноутбуците от серията ProBook b разполагат и с нов, устойчив на зацапване дизайн с цвят на сив метал.
 
— Моделите от серията HP ProBook (4330s, 4530s и 4730s) са налични в разнообразие от размери – от ултратънки до заместители на настолния ви компютър, което ги прави отличен и достъпен избор за малкия и среден бизнес.
 
„HP е лидер на пазара за бизнес мобилни компютри. Ние вдигнахме критерия с обновена линия бизнес ноутбуци и нейните по-стабилни инструменти за сигурност”, каза Шарл Снайман, вицепрезидент, „Персонални системи” HP (PSG) за Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА). „Нашите ноутбуци EliteBook отговарят дори на военните стандарти и ще надминат очакванията на нашите клиенти по отношение на надеждността.”
 
Подобрен дизайн за първокласна бизнес производителност
 
Дръзки и модерни, HP EliteBook 8460p и HP EliteBook 8560p са кулминацията в оригиналния дизайн и прецизната изработка. Те са и допълнително осъвършенствани по отношение на сигурността с пакета HP ProtectTools. С тегло, започващо от 2.1кг за HP EliteBook 8460p и 2.8 кг за HP EliteBook 8560p, двата модела предлагат съответно 35.6 см и 39.6 см HD дисплеи със светодиодно задно осветяване,(2). Така те предлагат изключителна мобилност без това да бъде за сметка на работоспособността.
 
Серията EliteBook p осигурява бизнес производителност с процесори от второ поколение: четириядрения Intel® Core™ i7 и двуядрените Core i7, i5 и i3,(3) и предлагат избор от споделени графични карти (UMA) и AMD Radeon™ HD 6470M с висока производителност. Ноутбуците разполагат и с нови USB 3.0 портове и USB 2.0 порт за зареждане. Като допълнение към разнообразието от опции за безжична свързаност, моделите предлагат и избор от различни операционни системи, както и твърд диск или по-високо производителен SSD.
 
Серията HP EliteBook p предлага избор от три-, шест- и девет клетъчни леки батерии с подобрена издръжливост и HP Long Life Battery(4) , която предлага батерията с най-дълъг живот в момента на пазара. За тези, които имат нужда от още по-дълъг живот на батерията, серията предлага и вграден конектор за HP Extended Life Notebook Battery, както и за батериите HP Ultra-Capacity. С тях HP EliteBook 8460p може да достигне 32 часа живот на батерията.(1)
 
Новата серия мобилни бизнес компютри HP EliteBook p се свързва бързо и лесно с докинг станциите HP 90W и HP 120W(4). Чрез тях потребителите могат да използват периферни устройства като монитор и клавиатура, без да трябва да ги включват и изключват всеки път. Също така, с продуктите от серията се предлага и решението SRS Premium Sound, което разполага с оптимизирани аудио възможности за гласови и мултимедийни приложения.
 
Сигурни и умно проектирани ноутбук серии с подобрена производителност
 
Новите HP ProBook 6360b, HP ProBook 6460b и HP ProBook 6560b са идеален избор за бизнес потребителите, които търсят сигурност, практичен дизайн и множество възможни конфигурации.
Като допълнение към сигурността и защитата, предоставяни от HP ProtectTools, моделите от серията HP ProBook b разполагат с ABS шаси, подсилено с магнезиево покритие, и с клавиатура, защитена от малки разливания на течности. Другите нови характеристики включват рамката HP DisplaySafe за допълнителна защита на дисплея и прецизните заключалки, които му осигуряват допълнителна здравина.
Налични с 33.8 см (6360b), 35.6 см (6460b) и 39.6 см (6560b) HD LED екрани,(2) продуктите от серията HP ProBook b предлагат разнообразие от възможни конфигурации. Те се предлагат с избор между двуядрените процесори от второ поколение Intel® Core™ i7, i5 и i3 и процесора Intel® Celeron.(3) За бизнеса, който се нуждае от мултимедийна функционалност, серията предлага опционална HD уебкамера (2, 4), както и стандартен четец за медийни карти, SRS Premium Sound, отделни стартови бутони и тъчпад бутон за включване и изключване.
 
Стилен и достъпен с подобрена сигурност за малкия бизнес
 
Серията HP ProBook s съчетава функционалност и надеждна защита с повече стил и достъпност. Проектиран за нуждите на малкия бизнес, HP ProBook 4330s (с диагонал 33.8 см), ProBook 4530s (с диагонал 39.6см) и ProBook 4730s (с диагонал 43.9 см) са налични в стилни, но и издръжливи срещу надраскване алуминиеви шасита в металносив цвят. Мобилните компютри от серията се предлагат с процесори Intel Core™ i7, i5 и i3 за висока производителност или процесор Intel Celeron за по-висока скорост на обработка.(3)
Като допълнение ноутбук серията HP ProBook s е оптимизирана за работа с мултимедия, както за бизнес, така и за домашни цели. Цялата серия разполага с клавиатура, устойчива на малки разливания с течности, разположена в изцяло алуминиева платформа, , тъчпад, който разпознава жестове, вградена HD уебкамера(2), система от два микрофона, оптимална за видеоконферентни разговори(4) и SRS Premium Sound. Продуктите разполагат и с избор между Power Express Switchable Graphics – дискретна графична карта с възможност за паралелна работа (5) с вградена графична карта и с вградена графична карта и пакет, който включва USB 2.0, стандартен четец за карти памет и четец за пръстови отпечатъци.
 
HP иновации за професионалисти
 
НР продължава да се фокусира върху иновациите, които увеличават продуктивността и улесняват потребителите при работа им с технологията.
 
Последната версия на HP QuickWeb(6) се базира на нуждата на потребителите да получават онлайн достъп бързо - без да чакат много време за зареждането на операционната система. Без значение дали те искат да сърфират в интернет или да използват приложения като имейл или видеоконференции. Новата версия на HP QuickWeb вече включва уеб браузър, офлайн имейл, видео конферентни разговори чрез Skype и множество уиджети за времето, борсова информация и социални медии.
 
Новата версия на HP Connection Manager е софтуер, който управлява интегрираните мобилни широколентови комуникации. Той също осигурява информация за състоянието на Ethernet и Wi-Fi връзките. Софтуерът вече поддържа 3G/4G, (7) Wi-Fi(8) и Ethernet мрежи, работещи под операционните системи Windows 7, Vista и XP и е подобрен, за да интегрира HP Client Automation. IT мениджърите вече могат централно да управляват и да следят употребата на широколентовите връзки на машините на техните клиенти. Свързването чрез Bluetooth с мобилните телефони на потребителите и оторизацията чрез лицево разпознаване осигуряват по-сигурен и лесен достъп до Windows и уебсайтове. (9)
 
Софтуерът HP Power Assistant(10) удължава живота на батерията, като намалява консумацията на електроенергия, от лесен за работа потребителски интерфейс. Той може да интегрира решения, които измерват и записват консумацията на електричество на компютъра и до четири допълнителни НР монитора (общо 5 екрана).(11) Потребителите вече могат да определят свои собствени планове на консумация на електроенергия и да я следят, за да използват максимално своя компютър докато са в движение.
 
Цени и наличност(12, 13)
 
— HP EliteBook 8460p и 8560p започват на цени съответно от 1499 лв и се очаква да са налични у нас от май, 2011г.
— Серията HP ProBook b започва от цена 1099 лв и се очаква да бъде налична у нас от април, 2011г.
— Серията HP ProBook s запова от 749 лв и се очаква да бъде налична у нас от май, 2011г.
 
Повече информация за продуктите, включително продуктови спецификации и изображения, можете да намерите на: www.hp.com/personal.
 
Повече информация за дейностите на HP за малкия бизнес, можете да намерите в канала @HP_SmallBiz в Twitter, групата Small Biz Nation в LinkedIn, както и на Facebook страницата HP for Small Business и 367 Addison Avenue.
 
За HP
 
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага широко портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което удовлетворява нуждите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.
 
(1) За издръжливост до 32 часа се изисква отделно да бъде закупена HP BB09 Ultra Extended Life Notebook Battery и сваляне на последната версия графичен драйвър Intel и HP BIOS. Ноутбукът трябва да бъде настроен с Intel graphics, опционален Intel 160-гигабайтов (GB) драйв, HP LED HD дисплей и се изисква операционна система Windows 7. Животът на батерията зависи от модела на продукта, конфигурацията му, заредените приложения, характеристики, безжична свързаност и настройките на работа. Максималният капацитет на батерията може да намалее постепенно с времето и употребата.
 
(2) Изисква се съдържание с висока резолюция за да се показват изображения с висока резолюция.
 
(3) 64-бита къмпютинг на Intel architecture изисква компютърна система с процесор, чипсет, BIOS, операционна система, драйвъри за устройството и приложения за Intel® 64 architecture . Процесорите няма да функционират (включително 32-битова операция) без Intel 64 architecture, поддържащ BIOS. Представянето ще варира в зависимост от конфигурациите на хардуера и софтуера. Вижте повече на: www.intel.com/info/em64t Quad Core е проектиран да подобри изпълнението на многонишковите софтуерни продукти и хардуерни мултитаскинг операционни системи и могат да изискват подходящ софтуер за операционна система за максимална полза. Не всички клиенти или софтуерни приложения непременно ще спечелят от употребата на тези технологии. Номерирането на Intel не е мярка за по-добро изпълнение.
 
(4) Продава се отделно или се закупува по избор.
 
(5) Power Express Switchable Graphics изисква отделни графики, които се очаква да бъдат налични през Май 2011г. Всички продукти от серията s (с изключение на 4730s) се предлагат с UMA graphics. Тъй като HP ProBook 4730s се предлага само с отделни графики, те ще бъдат налични след първоначалното производство.
 
(6) HP QuickWeb е достъпно, когато ноутбукът е изключен в Windows базираните системи. Изисква се достъп до интернет. Времетраенето мже да варира спрямо конфигурацията на системата. За да бъде задействано решението, трябва след отстраняването на батерията, ноутбукът да се рестартира.
 
(7) Изискват се достъп до интернет и безжична връзка. Възможностите за достъп до публични мрежи е ограничен.
 
(8) Употребата на безжично свързване изисква отделно закупуване на безжична карта. Проверете вашия местен дистрибутор за покритие на района и наличност на продукта. Връзката и найната скорост могат да варират спрямо местонахождението, околната среда, мрежата, нейните условия и други фактори.
(9) Изисква Microsoft Windows и настройка на мобилния телефон.
 
(10) Калкулацията на мощност и разход са оценени. Резултатите могат да варират спрямо променливи фактори, като информация, осигурена от потребителя, времето, което компютърът прекарва в различни по мощност състояния (включен, изключен, stand-by), времето, през което компютърът се зарежда чрез електричество или чрез батерията си. HP съветва клиентите да използват информацията, предоставена им от HP Power Assistant за справка и да ратифицират въздействието върху околната среда. Калкулаторите за въздействието върху околната среда са базирани на данните, предоставени от U.S. EPA eGrid 2007 - www.epa.gov/egrid/ регионалните резултати могат да варират. Изисква се Microsoft Windows.
 
(11) Изисква конфигурация за отделна AMD графична карта.
 
(12) Установени крайно клиентски цени. Реалните цени могат да варират.
 
(13) Не всички модели са налични в различните страни.

Намерете ни във Facebook

Посети нашия Facebook магазин

Количка

Количката е празна.

TBI Credit

TBI Credit