Сигурен Сайт

Wildcard SSL Certificates

Новини

Dell обяви най-тънкия пълноценен ноутбук

Дата: 01 Окт 2011

 


Американският производител на компютри Dell обяви най-тънкия, по думите на компанията, пълнофункционален ноутбук, съобщи TechNews.
Моделът XPS 14z разчита на матрица LG Shuriken с диагонал 14 инча, която позволява габарити колкото на 13,3-инчов ноутбук. Dell XPS 14z е дебел само 23 мм.

Моделът стъпва на процесор Intel Core i5 или i7 от второ поколение и видеокарта Nvidia GeForce с поддръжка на технология за икономия на енергия Optimus. Предлагат се конфигурации както с твърд диск, така и с SSD. 

По-късно тази година Dell XPS 14z ще се появи и във vzimai.com.

НОВИ ЦВЕТНИ УСТРОЙСТВА НА XEROX ОСИГУРЯВАТ ПРЕЦИЗЕН ПЕЧАТ ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС

Дата: 04 Юли 2011

Xerox България представи две нови цветни устройства за печат, предназначени за малкия и среден бизнес.

Принтерът Xerox Phaser 6500 и мултифункционалното устройство Xerox WorkCentre 6505 са едновременно компактни, удобни за работа и прецизни в отпечатването на висококачествени цветни документи.

„Ключът към растежа в бизнеса е да успееш да впечатлиш и запазиш клиентите си. За малкия бизнес това означава да правиш страхотно впечатление с минимални разходи”, коментира Надежда Пенева, Volume Office Sales Manager, Ксерокс България, Балкани и Балтика. „Новите ни цветни устройства дават на малкия и среден бизнес достъпен и лесен начин да създават качествени документи, каквито представят и големите корпорации”.

Думите на Надежда Пенева важат напълно за двете нови предложения от компанията, които могат да отпечатат графики и детайли с прецизно качество, точно като онези, които всеки ден виждаме в професионалните презентационни материали и брошури.

Основни параметри на Xerox Phaser 6500 / WorkCentre 6505:

• Скорост на печат до 23 страници на минута в цвят и черно-бяло и повишен капацитет за зареждане с хартия до 500 листа;
• Натоварване до 40 000 стр./месец;
• 256 MB памет, разширяема до 768 MB;
• Първата страница излиза само след 12 секунди;
• Малки тонер касети с голям работен капацитет, които едновременно спестяват място за съхранение и произвеждат до 80% по-малко отпадъци в сравнение със сходни цветни устройства;
• Оригинален Adobe® PostScript® 3™ - за да разчитате винаги на прецизен печат с реалистични цветове и изключителна графика;
• Одобрени от PANTONE® Colour емулации на точни цветове и технология на Xerox за автоматична корекция на цвета.


В допълнение, WorkCentre 6505 осигурява копиране, сканиране, факс и множество възможности за улеснено управление на документите в офиса с функции като „Сканиране към електронна поща”, „Мрежово сканиране”, „Сканиране към USB памет” и „Директно сканиране към приложения” с опция за оптическо разпознаване на символи (OCR).

Технологията на Xerox за печат с емулсионно агрегиран (EA) тонер, заедно с подходящата резолюция от 600 x 600 x 4 dpi, осигуряват микроскопични и плътни тонер частици, гарантиращи отлично качество при печат както на текст, така и на цветни изображения.
И двата продукта отговарят на изискванията на ENERGY STAR®.

НОВИ HP PROBOOK ЛАПТОПИ

Дата: 14 Юни 2011

LG Optimus 2x

Първият смартфон с двуядрен процесор

Дата: 09 Май 2011

Първият в света двуядрен смартфон LG Optimus 2X е снабден с най-мощния процесор за мобилни телефони NVIDIA® Tegra™ 2. Двуядреният процесор превъзхожда с възможността за безупречно боравене с няколко апликации едновременно и значително подобрява поведението на устройството при сърфиране в интернет пространството. Кажете довиждане на мудното стартиране на приложения. Наслаждавайте се на гледането на медийно съдържание на по-голям екран, благодарение на възможността за свързване с HDMI кабел през HDMI интерфейс.

TRANSCEND JETFLASH 560

Дата: 05 Май 2011

HP представи нова серия прецизно изработени бизнес мобилни компютри

Дата: 21 Апр 2011

 

 
HP обнови своите модели бизнес настолни компютри, предназначени както за големите, така и за малките и средни предприятия. Те предлагат иновативни технологии, чиято цел е да подобрят сигурността и продуктивността, съчетани със стилен индустриален дизайн.
Пакетът от инструменти за сигурност HP ProtectTools е вграден във всички нови компютри и помага на бизнес потребителите да подобрят сигурността, като защитят своята информация. В допълнение, HP ProtectTools позволява всички организации, без значение от техния размер, да управляват централно своите мобилни компютри, независимо от тяхната марка. Новата концепция за индустриален дизайн на компанията - FORGE, гарантира, че бизнес ноутбуците на HP имат издръжлив корпус с прецизно проектирани и надеждни характеристики, докато в същото време оказват по-малко вредно влияние върху околната среда.
 
Като допълнение към подобрените дизайн и сигурност, новите продукти предлагат и допълнителни характеристики и услуги:
 
— HP EliteBook 8460p и 8560p имат корпуси HP DuraCase, които са вдъхновени от авиоиндустрията и покриват военния стандарт на САЩ 8710G. Те са по-издръжливи и не се износват, а в същото време са все така професионални и атрактивни на външен вид с платинено сивия си цвят. HP EliteBook 8460p предлага батерията с най-дълъг живот в индустрията – до 32 часа.(1)
 
— HP ProBook 6360b, 6460b и 6560b предлагат гъвкава конфигурация що се отнася до избор на процесори, графична карта и батерия. Със своя 33.8 см дисплей, ноутбуците от серията ProBook b разполагат и с нов, устойчив на зацапване дизайн с цвят на сив метал.
 
— Моделите от серията HP ProBook (4330s, 4530s и 4730s) са налични в разнообразие от размери – от ултратънки до заместители на настолния ви компютър, което ги прави отличен и достъпен избор за малкия и среден бизнес.
 
„HP е лидер на пазара за бизнес мобилни компютри. Ние вдигнахме критерия с обновена линия бизнес ноутбуци и нейните по-стабилни инструменти за сигурност”, каза Шарл Снайман, вицепрезидент, „Персонални системи” HP (PSG) за Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА). „Нашите ноутбуци EliteBook отговарят дори на военните стандарти и ще надминат очакванията на нашите клиенти по отношение на надеждността.”
 
Подобрен дизайн за първокласна бизнес производителност
 
Дръзки и модерни, HP EliteBook 8460p и HP EliteBook 8560p са кулминацията в оригиналния дизайн и прецизната изработка. Те са и допълнително осъвършенствани по отношение на сигурността с пакета HP ProtectTools. С тегло, започващо от 2.1кг за HP EliteBook 8460p и 2.8 кг за HP EliteBook 8560p, двата модела предлагат съответно 35.6 см и 39.6 см HD дисплеи със светодиодно задно осветяване,(2). Така те предлагат изключителна мобилност без това да бъде за сметка на работоспособността.
 
Серията EliteBook p осигурява бизнес производителност с процесори от второ поколение: четириядрения Intel® Core™ i7 и двуядрените Core i7, i5 и i3,(3) и предлагат избор от споделени графични карти (UMA) и AMD Radeon™ HD 6470M с висока производителност. Ноутбуците разполагат и с нови USB 3.0 портове и USB 2.0 порт за зареждане. Като допълнение към разнообразието от опции за безжична свързаност, моделите предлагат и избор от различни операционни системи, както и твърд диск или по-високо производителен SSD.
 
Серията HP EliteBook p предлага избор от три-, шест- и девет клетъчни леки батерии с подобрена издръжливост и HP Long Life Battery(4) , която предлага батерията с най-дълъг живот в момента на пазара. За тези, които имат нужда от още по-дълъг живот на батерията, серията предлага и вграден конектор за HP Extended Life Notebook Battery, както и за батериите HP Ultra-Capacity. С тях HP EliteBook 8460p може да достигне 32 часа живот на батерията.(1)
 
Новата серия мобилни бизнес компютри HP EliteBook p се свързва бързо и лесно с докинг станциите HP 90W и HP 120W(4). Чрез тях потребителите могат да използват периферни устройства като монитор и клавиатура, без да трябва да ги включват и изключват всеки път. Също така, с продуктите от серията се предлага и решението SRS Premium Sound, което разполага с оптимизирани аудио възможности за гласови и мултимедийни приложения.
 
Сигурни и умно проектирани ноутбук серии с подобрена производителност
 
Новите HP ProBook 6360b, HP ProBook 6460b и HP ProBook 6560b са идеален избор за бизнес потребителите, които търсят сигурност, практичен дизайн и множество възможни конфигурации.
Като допълнение към сигурността и защитата, предоставяни от HP ProtectTools, моделите от серията HP ProBook b разполагат с ABS шаси, подсилено с магнезиево покритие, и с клавиатура, защитена от малки разливания на течности. Другите нови характеристики включват рамката HP DisplaySafe за допълнителна защита на дисплея и прецизните заключалки, които му осигуряват допълнителна здравина.
Налични с 33.8 см (6360b), 35.6 см (6460b) и 39.6 см (6560b) HD LED екрани,(2) продуктите от серията HP ProBook b предлагат разнообразие от възможни конфигурации. Те се предлагат с избор между двуядрените процесори от второ поколение Intel® Core™ i7, i5 и i3 и процесора Intel® Celeron.(3) За бизнеса, който се нуждае от мултимедийна функционалност, серията предлага опционална HD уебкамера (2, 4), както и стандартен четец за медийни карти, SRS Premium Sound, отделни стартови бутони и тъчпад бутон за включване и изключване.
 
Стилен и достъпен с подобрена сигурност за малкия бизнес
 
Серията HP ProBook s съчетава функционалност и надеждна защита с повече стил и достъпност. Проектиран за нуждите на малкия бизнес, HP ProBook 4330s (с диагонал 33.8 см), ProBook 4530s (с диагонал 39.6см) и ProBook 4730s (с диагонал 43.9 см) са налични в стилни, но и издръжливи срещу надраскване алуминиеви шасита в металносив цвят. Мобилните компютри от серията се предлагат с процесори Intel Core™ i7, i5 и i3 за висока производителност или процесор Intel Celeron за по-висока скорост на обработка.(3)
Като допълнение ноутбук серията HP ProBook s е оптимизирана за работа с мултимедия, както за бизнес, така и за домашни цели. Цялата серия разполага с клавиатура, устойчива на малки разливания с течности, разположена в изцяло алуминиева платформа, , тъчпад, който разпознава жестове, вградена HD уебкамера(2), система от два микрофона, оптимална за видеоконферентни разговори(4) и SRS Premium Sound. Продуктите разполагат и с избор между Power Express Switchable Graphics – дискретна графична карта с възможност за паралелна работа (5) с вградена графична карта и с вградена графична карта и пакет, който включва USB 2.0, стандартен четец за карти памет и четец за пръстови отпечатъци.
 
HP иновации за професионалисти
 
НР продължава да се фокусира върху иновациите, които увеличават продуктивността и улесняват потребителите при работа им с технологията.
 
Последната версия на HP QuickWeb(6) се базира на нуждата на потребителите да получават онлайн достъп бързо - без да чакат много време за зареждането на операционната система. Без значение дали те искат да сърфират в интернет или да използват приложения като имейл или видеоконференции. Новата версия на HP QuickWeb вече включва уеб браузър, офлайн имейл, видео конферентни разговори чрез Skype и множество уиджети за времето, борсова информация и социални медии.
 
Новата версия на HP Connection Manager е софтуер, който управлява интегрираните мобилни широколентови комуникации. Той също осигурява информация за състоянието на Ethernet и Wi-Fi връзките. Софтуерът вече поддържа 3G/4G, (7) Wi-Fi(8) и Ethernet мрежи, работещи под операционните системи Windows 7, Vista и XP и е подобрен, за да интегрира HP Client Automation. IT мениджърите вече могат централно да управляват и да следят употребата на широколентовите връзки на машините на техните клиенти. Свързването чрез Bluetooth с мобилните телефони на потребителите и оторизацията чрез лицево разпознаване осигуряват по-сигурен и лесен достъп до Windows и уебсайтове. (9)
 
Софтуерът HP Power Assistant(10) удължава живота на батерията, като намалява консумацията на електроенергия, от лесен за работа потребителски интерфейс. Той може да интегрира решения, които измерват и записват консумацията на електричество на компютъра и до четири допълнителни НР монитора (общо 5 екрана).(11) Потребителите вече могат да определят свои собствени планове на консумация на електроенергия и да я следят, за да използват максимално своя компютър докато са в движение.
 
Цени и наличност(12, 13)
 
— HP EliteBook 8460p и 8560p започват на цени съответно от 1499 лв и се очаква да са налични у нас от май, 2011г.
— Серията HP ProBook b започва от цена 1099 лв и се очаква да бъде налична у нас от април, 2011г.
— Серията HP ProBook s запова от 749 лв и се очаква да бъде налична у нас от май, 2011г.
 
Повече информация за продуктите, включително продуктови спецификации и изображения, можете да намерите на: www.hp.com/personal.
 
Повече информация за дейностите на HP за малкия бизнес, можете да намерите в канала @HP_SmallBiz в Twitter, групата Small Biz Nation в LinkedIn, както и на Facebook страницата HP for Small Business и 367 Addison Avenue.
 
За HP
 
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага широко портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което удовлетворява нуждите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.
 
(1) За издръжливост до 32 часа се изисква отделно да бъде закупена HP BB09 Ultra Extended Life Notebook Battery и сваляне на последната версия графичен драйвър Intel и HP BIOS. Ноутбукът трябва да бъде настроен с Intel graphics, опционален Intel 160-гигабайтов (GB) драйв, HP LED HD дисплей и се изисква операционна система Windows 7. Животът на батерията зависи от модела на продукта, конфигурацията му, заредените приложения, характеристики, безжична свързаност и настройките на работа. Максималният капацитет на батерията може да намалее постепенно с времето и употребата.
 
(2) Изисква се съдържание с висока резолюция за да се показват изображения с висока резолюция.
 
(3) 64-бита къмпютинг на Intel architecture изисква компютърна система с процесор, чипсет, BIOS, операционна система, драйвъри за устройството и приложения за Intel® 64 architecture . Процесорите няма да функционират (включително 32-битова операция) без Intel 64 architecture, поддържащ BIOS. Представянето ще варира в зависимост от конфигурациите на хардуера и софтуера. Вижте повече на: www.intel.com/info/em64t Quad Core е проектиран да подобри изпълнението на многонишковите софтуерни продукти и хардуерни мултитаскинг операционни системи и могат да изискват подходящ софтуер за операционна система за максимална полза. Не всички клиенти или софтуерни приложения непременно ще спечелят от употребата на тези технологии. Номерирането на Intel не е мярка за по-добро изпълнение.
 
(4) Продава се отделно или се закупува по избор.
 
(5) Power Express Switchable Graphics изисква отделни графики, които се очаква да бъдат налични през Май 2011г. Всички продукти от серията s (с изключение на 4730s) се предлагат с UMA graphics. Тъй като HP ProBook 4730s се предлага само с отделни графики, те ще бъдат налични след първоначалното производство.
 
(6) HP QuickWeb е достъпно, когато ноутбукът е изключен в Windows базираните системи. Изисква се достъп до интернет. Времетраенето мже да варира спрямо конфигурацията на системата. За да бъде задействано решението, трябва след отстраняването на батерията, ноутбукът да се рестартира.
 
(7) Изискват се достъп до интернет и безжична връзка. Възможностите за достъп до публични мрежи е ограничен.
 
(8) Употребата на безжично свързване изисква отделно закупуване на безжична карта. Проверете вашия местен дистрибутор за покритие на района и наличност на продукта. Връзката и найната скорост могат да варират спрямо местонахождението, околната среда, мрежата, нейните условия и други фактори.
(9) Изисква Microsoft Windows и настройка на мобилния телефон.
 
(10) Калкулацията на мощност и разход са оценени. Резултатите могат да варират спрямо променливи фактори, като информация, осигурена от потребителя, времето, което компютърът прекарва в различни по мощност състояния (включен, изключен, stand-by), времето, през което компютърът се зарежда чрез електричество или чрез батерията си. HP съветва клиентите да използват информацията, предоставена им от HP Power Assistant за справка и да ратифицират въздействието върху околната среда. Калкулаторите за въздействието върху околната среда са базирани на данните, предоставени от U.S. EPA eGrid 2007 - www.epa.gov/egrid/ регионалните резултати могат да варират. Изисква се Microsoft Windows.
 
(11) Изисква конфигурация за отделна AMD графична карта.
 
(12) Установени крайно клиентски цени. Реалните цени могат да варират.
 
(13) Не всички модели са налични в различните страни.

Достъпна 3D телевизия с новите серии EX720 на Sony

Дата: 05 Апр 2011

 

Насладете се на отчетлива Full HD картина на телевизия, филми и игри в 2D и 3D формат. Бъдете готови за най-доброто от Интернет и безплатни Skype™ разговори. Можете дори да спестите енергия и да си улесните живота с помощта на интелигентните функции:

• Наслаждавайте се на Интернет и извличайте видеоклипове от Интернет направо в телевизора си. Функционалността с готовност за безжична LAN връзка означава, че можете просто да включите Wi-Fi® адаптер на Sony и да осъществите връзка без кабели. С повечето постоянно добавяни канали сега е още по-лесно да се наслаждавате на каквото и когато искате.

• Трябва да се обадите по време на рекламна пауза? Осъществявайте безплатни видео разговори от своя телевизор с ясна детайлност чрез Skype™. Запишете шоу програмата, която може да изпуснете, направо на твърдия си диск с помощта на USB. Можете дори да свържете смартфон със своя телевизор, за да намерите информация за ТВ програмата, която гледате.


С 3D телевизорите на Sony можете да се насладите на 3D картина с Full High Definition качество. Те използват технологията Активен затвор за създаване на ясни и отчетливи 3D образи, които да виждате през 3D очилата. Този различен тип 3D телевизия използва поляризирани или никакви очила, с които да усетите разликата в качеството на картината. С 3D телевизорите BRAVIA имате гаранция, че можете да се наслаждавате на постоянно нарастващия избор от 3D игри, филми, спорт и телевизия с Full HD детайлност. Най-съвременната технология за обработка на изображението, вградена във всеки телевизор, осигурява ясна, отчетлива и жива High Definition 3D картина. LED Boost прави 3D изображенията по-светли и висококонтрастни, дори в много осветени стаи, а трансмитерът за 3D синхронизация гарантира устойчив 3D сигнал. Освен това ще се насладите и на 2D картина, когато гледате конвенционални 2D филми и телевизия – или можете да превключите на режим на преобразуване, за да преобразувате 2D снимка в 3D формат.

3D телевизорите на Sony работят чрез инфрачервен трансмитер, който изпраща изображения до очилата с Активен затвор. Голямата сила на инфрачервения сигнал на 3D телевизора на Sony означава, че можете да гледате под широк ъгъл в помещението, без значение дали седите пред телевизора, за да се потопите истински в 3D действието.

Samsung стъпва на пазара на преносими

Дата: 05 Фев 2011

В България Samsung представя нетбуци от сериите N и NF, а от ноутбуците – RV, R, RF и SF. Сериите R и RV са за потребители, които ценят мобилността вкъщи. За предпочитащите повече забава и мощност на компютъра е предназначена серията RF, а SF е продуктът за всички, които държат не само на добро техническо представяне на компютъра, но и на стилния дизайн. Всички преносими компютри ще се предлагат с Intel ® процесори, което е допълнително конкуретно предимство и гарант за висока ефективност и функционалност.

 


Мобилните компютри на Samsung притежават множество признания. Те са определени за „Продукт на 2009 г.” от престижното американско списание Wired, PC World в Китай и Полша. Партньорството с водещи световни продуктови дизайнери носи на компанията отличия като iF и IDEA Design и златната награда на Good Design 2009. Сервизното обслужване в 78 държави и изключително бързото време за реакция, благодарение на което потребителят получава продукта си обратно за 3 дни, кара потребителите във Великобритания да го поставят на първо място по критерий „удовлетворение за потребителя” в класацията на PC Pro UK.

В цялата производствена концепция е залегнала грижата за околната среда. Samsung се фокусира върху създаването на по-малки, тънки и олекотени продукти. Продуктите на Samsung са едни от най-надеждните и имат много нисък въглероден отпечатък в производството. Новите опаковки на ноутбуците са с 20% по-малки, а при нетбуците с 25% в сравнение с 2009 г., което оказва съществено влияние при преноса на компютрите, в резултат на което намаляват и въглеродните емисии при транспортирането им. Всеки ноутбук има сертификат ENERGY STAR 5, което превръща продуктите в изключително енергоспестяващи решения.Преносимите компюти на Samsung вече са на склад в Поликомп и са достъпни за клиентите на марката чрез партньорската мрежа на дистрибутора.

 

Dell Inspiron One 2310 - Управлявай всичко с едно докосване

Дата: 30 Яну 2011

Външният вид на Dell Inspiron One 2310 е крайно интересен и е получен в резултат на това, че всички необходими компоненти, с които работи компютърът, са събрани в много малко пространство зад монитора. Нещо повече - този монитор разчита на уникално сензорно управление. Dell Inspiron One 2310 се побира в размери от 420 х 570 х 90 mm, тежи 8.5 kg, а екранът му е конструиран в съотношение 16:9. 

Освен хубав монитор, това е и функционален компютър със следните спецификации:
        Процесор: Intel Core i5-460М (2.53 GHz, 3 MB L2)
        Видео карта: 1 GB ATI Radeon HD 5470
        Оперативна памет: 6 GB DDR3 Dual Channel
        Твърд диск: 1TB SATA 3.0Gb/s
        Операционна система - Windows 7 Home Premium (64 BIT)

Вглеждайки се детайлно и поглеждайки отзад, може да се забележи и отвора, който служи за охлаждане, специалното приспособление, с което Dell Inspiron One 2310 може да се окачи на стена - VESA, както и крачето, с което устройството може да се сложи на всяка равна повърхност. Всичко това е скрито максимално, така че да не попречи на стила на Dell Inspiron One 2310. Профилите на устройството първоначално изглеждат лишени от всякакви портове. При по-внимателен поглед там обаче, можем да видим 6 USB 2.0, VGA, HDMI, RJ-45, Composite Video-in/Audio-in портове и място за микрофон и слушалки. На задния панел се намират и двата говорителя на Dell Inspiron One 2310, създаващи прекрасен пространствен звук, заради което на практика нямате нужда от допълнителни колони за озвучаване. Дисплеят на Dell Inspiron One 2310 е с диагонал от 23 инча с разделителна способност 1920 х 1080 пиксела. Той е сензорен, затова и управлението на информацията върху него е много по-лесно.

Към Dell Inspiron One 2310 потребителят получава безжични клавиатура и мишка, които са в тон с дизайна.

На практика това е един функционален компютър, събран в малко място и опакован в изключително стилен панел. Dell Inspiron One 2310 може да се използва като нормален компютър на вашето бюро или на стената, откъдето да показва необходимата ви информация. Имате възможност да го използвате и като телевизор, както и като интерактивен център във вашата всекидневна или хол - можете да гледате телевизия, да слушате музика, да сърфирате в Интернет, управлявайки модела единствено с пръста си или с безжичната клавиатура от разстояние.

Изразете своя стил на пистите и извън тях.

HP си партнира с Rossignol, за да предложи ноутбуци, които ще ви позволя

Дата: 20 Яну 2011

НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планински и зимни спортове. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление.Двата ноутбука HP Pavilion dv6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol - Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки ноутбук се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне.

Висококачествените материали създават семпъл и изчистен външен вид, който се вписва във всекидневието на всеки потребител. Ноутбуците HP Pavilion dv6 Rossignol могат да бъдат персонализирани и с ексклузивни тематични тапети, създадени от Rossignol. Ските на Rossignol са проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

Новите мобилни компютри позволяват създаване и споделяне на съдържание с лекота. Устройствата се предлагат с Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements, чрез които потребителите могат да направят клиповете и снимките от своите спускания дори още по-впечатляващи. Те ще могат да създават невероятно аудио и видео съдържание и да показват своите ски умения чрез социалните мрежи. Феновете на зимните спортове могат и да се вдъхновяват от склоновете, като гледат ексклузивните видео клипове, качени на ноутбуците от серията Rossinol във висока резолюция.

HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB твърд диск и 4 GB DDR3 памет. Компютрите са с процесори Intel Core i5, графичнa картa AMD Radeon с 1 GB заделена памет и DVD+RW. Екраните на ноутбуците са със светодиодно задно осветяване (LED bright view), размер от 15.6“ и възможности за HD, които осигуряват отлично качество на забавлението. Уебкамерата HP True vision и чувствителните микрофони ще ви помогнат да сте във връзка с приятелите си както докато сте на пистата, така и извън нея. Ноутбукът е оборудван и с три слота USB 2.0, HDMI порт, VGA порт, четец за карти с памет 5 в 1, изход за стерео слушалки и говорители на Altec Lansing с Dolby advanced audio.

Намерете ни във Facebook

Посети нашия Facebook магазин

Количка

Количката е празна.

TBI Credit

TBI Credit